حساب های معین
یکی از مهمترین بخشهای هر نرم افزار مالی بخش کدینگ یا حساب های معین و تفصیلی میباشند.
به دلیل اهمیت این بخش در هنگام تعریف کدینگ باید دقت زیادی صرف شود.
در سیستم جامع کلیک، کدینگی به صورت پیش فرض تعبیه شده است که بر اساس نیاز و سلیقه کاربر قابل تغییر میباشد. نمایش حسابهای معین به دو صورت جدولی و درختی میباشد تا کاربری آسانی داشته باشد.
برای دسترسی به حسابهای معین سیستم، به منوی حسابداری
رفته، سرفصل اطلاعات
را کلیک کرده و شاخه حسابهای معین
را انتخاب مینمائیم که با صفحه زیر روبرو میشویم:
دراین قسمت که تب درخت حساب های معین میباشد شما حسابهای کلی معین را مشاهده مینمائید که با فشاردادن فلش سمت راست هر گروه معین میتوانید ریز حسابهای معین را مشاهده نمائید.
برای ایجاد زیرگروه میتوان به تب فهرست حسابهای معین
رجوع کنید که به صورت تصویر زیر میباشد
درکادر مشخص شده در سمت چپ بالای صفحه علائمی وجود دارند که این علائم به ترتیب ازسمت چپ مخفی نمودن، تازه کردن صفحه، چاپ حسابهای معین و ایمپورت حسابهای معین میباشد.
حسابهای معین در سیستم جامع کلیک به سه سطح تقسیم میشوند. برای ایجاد حساب معین میتوان از دکمه ایجاد بالای پنجره یا از دکمه
+
تعبیه شده در ستونعملیات
استفاده نمود. نحوه کدگیری حسابهای معین بدین صورت میباشد که در سطح اول کد هر حساب یک رقمی میباشد که به صورت پیش فرض انجام شده است و کاربر تنها اجازه تعریف نه سطح را دارد. در سطح دوم و سوم کاربر میتواند کد دو رقمی به حسابهای معین بدهد، یعنی در سطح دوم تا ۹۹ معین میتوان ایجاد نمود و در سطح سوم هم نیز به همین تعداد میتوان ایجاد نمود.
پس از وارد شدن به پنجره ایجاد حساب معین به شکل زیر نمایان میشود :
در قسمت سطح،کد سطح قبلی را وارد میکنیم که یکی از سطوح نهگانه ایجاد شده میباشد. کد حساب معین و عنوان حساب معین را در سلول کد و حساب وارد مینماییم. ماهیت حساب معین و نوع آن را از فهرست تعبیه شده انتخاب مینماییم. چنانچه حساب معین سررسیددار یا مقداری میباشد گزینه مربوطه را تیکدار میکنیم. اگر حساب معین مقداری بود واحد آن را نیز انتخاب مینماییم. سپس بر اساس اینکه آیا حساب معین ایجاد شده تفصیلی دارد یا خیر قسمت تفصیلی دارد را علامت میزنیم و شاخه حساب تفضیلی مربوطه را هم علامت میزنیم و در نهایت با زدن دکمه تایید، حساب معین ایجاد میگردد.
- برچسب ها:
- حساب ها
- حسابداری
- نرم افزار حسابداری