برداشت بانکی
توضیحی که در ابتدا لازم است بدانید، وقتی به صورت غیرنقدی وجهی را دریافت میکنید و یا وجهی را به صورت غیرنقدی پرداخت میکنید، (یا از طریق پوز، کارت به کارت، چک و… ) این افزایش و کاهش وجه در حسابهای بانکی شما صورت میگیرد و برای ثبت آن در نرمافزار کلیک از قسمت واریز و برداشت بانکی و یا اگر به صورت چک باشد، اسناد مالی دریافتنی و پرداختنی در قسمت عملیات حسابداری کمک میگیریم که با استفاده از حسابهای بانکی که در سیستم تعریف شدهاند، عمل میکنند. چنانچه مبلغی از حساب بانک ما کسر یا برداشت شده باشد برای ثبت آن و صدور سند حسابداری از این قسمت استفاده میکنیم.
به منوی خزانهداری
سرفصل عملیات
رفته و شاخه برداشت بانکی
را انتخاب میکنیم که صفحه زیر باز میشود:
در این قسمت، لیستی از برداشتهای صورت گرفته را مشاهده میکنید. که برای مشاهده یا ویرایش میتوان روی هر نوشته در هر ستون کلیک کرد. البته اگر سند واریز از قسمت دیگری از سیستم صادر شده باشد، فقط در این قسمت قابلیت مشاهده را دارد وگرنه برای ویرایش باید به همان قسمتی که سند صادر شده است مراجعه نمود. (مانند برداشت در فاکتور خرید). همچنین برای جستجو در کل ستونهای مشخص شده میتوان در فیلد جستجو کلمه موردنظر را وارد کرده و اینتر بزنید و یا میتوان با فیلترهای طراحی شده در ردیف اول هر ستون به جستجو در همان ستون پرداخت.
برای ایجاد یک سند برداشت جدید دکمه +برداشت بانکی
را کلیک میکنیم:
در فیلد شماره، شماره فیش برداشت از بانک را وارد میکنیم. تاریخ برداشت را نوشته و یا انتخاب کرده و سپس کد حساب بانکی که وجه از آن برداشت شده است را انتخاب میکنیم. در قسمت دریافتکننده همانند پرداخت نقدی، تفضیلی شخصی که وجه به حساب آن واردمیشود را انتخاب کرده و در قسمت بابت هم بابتی که وجه را بخاطر آن برداشت میشود، مشخص میکنیم. با پر کردن این دو فیلد در پائین صفحه در قسمت تشخیص حساب، حساب معین و عنوان تفصیلی انتخاب شده، نمایش داده میشود. در قسمت شرح بابت پولی که پرداخت کردهایم، توضیحات لازم را نوشته و سپس تایید میکنیم. با تائید سند حساب بانکی موردنظر بستانکار شده و شخصی که در قسمت دریافتکننده انتخاب کردهایم با حساب معین انتخاب شده بدهکار میگردد.
برای مشاهده سند به قسمت اسناد حسابداری مراجعه کرده و ثبت حسابداری آنرا با پیوست از سیستم خزانهداری در تاریخ موردنظر جستجو کرده و مشاهده میکنیم.
برای گزارش شخص هم به گزارش دفاتر تفضیلی در قسمت مشاهدات منوی حسابداری مراجعه کرده و گزارش را درتاریخ مورد نظر میگیریم. و همچنین برای گزارش از حساب بانک هم با استفاده از کد حساب تفضیلی حساب بانک میتوان گزارش تهیه کرد.(گزارش دفاتر تفضیلی)،
همچنین در قسمت مشاهدات منوی خزانهداری، میتوانید گزارش کامل از گزارش بانک یا خلاصه عملکرد بانک را تهیه کنیم.
- برچسب ها:
- بانک
- خزانه داری
- نرم افزار حسابداری